WILMALLA tilanne normalisoitunut broilerin paistijauhelihalla (ihan ihmisille tarkoitettu laadukas...) ja riisillä. Lisukkeena Lacto 7 maitohappobakteerivalmiste, pellavaöljy ja Plaque off-jauhe, joka auttaa pitämään hampaat kunnossa. Nyt ei ole iho-oireita. Nyt pysytään tässä niin kauan kun tänään alkava antibioottikuuri on meneillään. Mun on pakko tietää aiheuttaako antibiootti ihottumaa, jonka vuoksi en voi nyt kokeilla mitään sinä aikana.

DILBERT aloitti eilen poron liha-luujauhelihan. En ole vielä antanut täysiä määriä. On aika ytyä niiden luiden vuoksi. Mukana siis ollut kasviksia ja nyt lisäsin taas Dilbertinkin annokseen vähän riisiäkin, kun Wilmallekin keitän, ettei liha-luuta tule heti ihan hirveitä määriä. Dilbertillä menee pilvin pimein kaikenlaisia lisukkeita edelleen: Dilbertin hieronut Leena määräsi ne nivelaineet ja B-vitamiinin nyt kuuriluontoisena kun oli niin jumissa ja suositteli Lacto 7 -valmistetta tueksi ruokavaliomuutokseen, muuten annan nokkosjauhetta ja ruusunmarjajauhetta, öljyjä vaihdellen vuoroiltoina (pellava, lohi, rypsi, helokki), silloin töllöin t-lusikallisen kananmunankuorijauhetta, kosksa ei vielä saa luuta niin paljoa, kuin kuuluisi. Näin jatketaan joitakin päiviä varmasti nyt, että saadaan mukaan tuo poro täysimääräisenä. Välillä voin antaa myös broileria, possua ja nautaa, koska ne ovat tuttuja lihoja.

Meidän pitäisi pian ottaa kalapäivä ja sisäelinpäivä, kun niitä pitäisi antaa kerran viikossa. Wilmalla ehkä jää väliin vielä ainakin se kalapäivä, koska se pitää testata erikseen. Sen sijaan broielrin sisäelimiä voisin antaa. Katsotaan viikonloppuna, kun päästään alkuun sen antibioottikuurin kanssa.