*RAPS* ..*RAPS*

Wilman vatsa ja kaula ja korvat ja tassut ja kaikki kutiaa. Mitä ihmettä mä olen antanut sille? annoin kyytabletteja joku tunti sitten ja ne kyllä rauhoittivat. Sitä ennen Wilma rapsutteli vatsaa ja korvia ja järsi tassuja non-stop. Löysin kaulalta punoittavan alueen.

Uudet broilerin jäi nyt pois Wilmalta. Kalle haki aamupalaksi kalkkunafilettä ja lupasi tuoda äsken kauppaan lähtiessään Cittarin lihahyllystä broiskujauhelihaa. Se on ennen käynyt. Katsotaan saadaanko tämä kuriin. Soitan maanantaina Vettoriin.

Olin tänään Multasen Annen luennolla. Luento käsitteli kyllä kissojen barffausta, mutta kyselin samalla tuosta Wilmasta häneltä. Hän oli sitä mieltä, että uuden broilerin on pakko olla viljalla syötettyä broileria. Se on kaikkein järjeenkäyvin vaihtoehto. Jos Wilma on todella herkkä viljalle, niin reagoi sillekin. Tämä on todennäköisempää kuin puhdistusreaktio. Hän sanoi, että uskoo Wilman allergian villiityneen korvatulehduskierteen aikana/jälkeen siksi että antibiootit ovat tuhonneet luontaisen puolustusmekanismin. Ensimmäinen tietenkin sen ohella, että vaihdetaan allergisoiva jyväbroileri pois, on antaa monipuolisesti erilaisia maitohappobakteerivalmisteita, että saataisiin elimistön bakteeritasapaino kuntoon. Myös Piiran Leenahan ehdotti että joka tapauksessa antaisin Lacto 7 valmistetta tukemaan ruokavaliomuutosta barffiin siirryttäessä, joten hain sitä nyt apteekista. Varasin ajan Annalle 2.6. aamupäiväksi ravitsemusneuvontaan niin katsotaan tuota Wilman eliminaatiodietin aloittamista.

Luento oli tosi hyvä. Kukahan enää haluaisi syöttä eläimileen teollista ruokaa, kun on kuullut kaiken tuon. Hmph.... Hänen mielestään myös munuaisen vajaatoiminnasta kärsiville kissoille oikein laskettu luonnonmukainen dietti olisi parempi kuin teollinen munaisvaivaisille suunniteltu. Lisäksi kissan munuaisten vajaatoimintaa voidaan hoitaa myös homeopaattisesti. Nämä hoidot eivät kuormita elimistöä laisinkaan. Pistää miettimään.