Blogiloma on ollut aika totaalinen. Jos taas vähän aktivoituisi. Sinänsä mitään uutta kerottavaa tähän blogiin ei ole tässä välillä juuri ollut.

Dilbertillä homma toimii hyvin ja annokset pysyneet aikaisemmin kuvailtujen kaltaisina lisukkeineen. Ollaan saatu ohjelmaan myös kaikki kerran viikossa annettavat ruuat eli kala, sisäelimet, naudan maha ja kananmunat, joiden kuoret menee jauhettuina. Olen päätynyt siihen, että en edes yritä kokonaisia broiskun siipiä, kun Dilbert ahmii ne alle sekunnissa. Dilbert saa luunsa jauhettuina tai pilkottuina tai sitten niin suuria luita, joita ei saa nieltyä kokonaisia. Pari kertaa olen antanut esim. kalkkunan kaulaa. Luita ei kuitenkaan mene lähellekään täyttä määrää ja luulen, että lihaisten luiden määrä meillä tulee jäämään suosituksia alhaisemmaksi, koska Dilbertin vatsa kovettuu luusta niin herkästi - ehkä johonkin 30-40 prosenttiin. Kananmunankuoret siis jauhetaan ja annetaan liha-kasvisannosten mukana. Lisäksi olen kuullut moneltain tutulta, jotka tuntevat jonkun, jonka koira on saanut suolitukoksen broilerin siivistä ja muista luista, kun on syönyt niitä liian isoina paloina. Ja Dilberthän ei tunnetusti malta. Parempi siis että saa vähän vähemmän ja pilkottuina ja sitten kananmunankuorta kalkkilähteena lisäksi ja huviluuna vaikka naudan isoja luita.

Dilbert on viime päivinä nuollut hirvittävän paljon oikeaa etutassuaan. Tänään päätin jättää pois puuron, jota tein muutama päivä sitten. Siinä oli hieman neljän viljan hiutaleita. Aloin ajattelemaan, josko sittenkin Dilbert olisi hieman allerginen vehnälle. Tänään tulee uudet puurot ilman vehnää.

Wilmalla sama broisku-kurkku-puolukka-mustikkadietti jatkuu samojen lisukkeiden kanssa kuin aikaiseemmin. Antibioottikuuri on ohi viime viikon keskiviikosta alkaen ja korvat olivat jälkitarkastuksessa ok. Korva on edelleen samanlainen kuin ennenkin: pieni makea haju ja vähän punotusta. En tiedä mitä tekisi. Jatketaan nyt näin kun ei ole pahempia oireita tullut. Jostakin syystä Wilma on yskinyt jonkun verran. Ell epäili että sekin on allergista! Nyt tosin viikon verran ollut vähän parempi, viikon sitä ennen yski. Tänään yskäissyt n. 3 kertaa.