Annoskoot ovat näköjään vakiintuneet Wilmalla 400 grammaan ja Dilbertillä 600 grammaan per kerta ja syövät 2 kertaa päivässä. Wilman päiväannos 800 gr on kyllä enemmän kuin mitä barffissa suositellaan, samoin kuin Dilbertin 1200 gr. Toisaalta tämä ei ole ihan puhdasoppista barffia, vaikka lihat savatkin raakana. Lihan osuus on toistaiseksi pienempi kuin barffissa, Wilmalla on puolet lihaa ja puolet riisiä ja Dilbertillä runsaat puolet lihaa ja vajaa puolet puoliksi riisiä ja kasvissosetta.

Wilma pysyy edelleen pelkästään siipikarjassa ja riisissä, Dilbertillä kasvissoseen ja riisin lisäksi vaihdellaan eri lihoja. Meillä on nyt tällä viikolla ollut oikeaoppisesti yksi sisäelinpäivä, yksi kalapäivä ja yksi kananmunapäivä ja muina päivinä lihoja (sika, nauta, kana, kalkkuna. poro...) + lisukkeet. 

Wilmalla punottaa nyt taas se toinen korva. Olen kääräissyt antibiootit broilerileikkeen sisään ja aloin katsomaan että entäs jos Wilma onkin allerginen lisäaineille? Tuossa leikkeleessäkin jotakin aäilöntäainetta on. Tänä aamun Wilma myös ehti Valtterin ruokakupille. Luulin saaneeni napattua Wilman kuitenkin kupilta ennen kuin kerkesi sieltä mitään varastamaan, mutta nyt aloin epäilemään josko sittenkin ehti. Kaiken järjen mukaan ne oireet pitäisi tulla vasta illalla tai ensi yönä, jos siitä jotakin ehti tulemaan. Kalkkunakin on sellainen, josta taidan nyt taas siirtyä varmuuden vuoksi pois pelkkään kanan lihaan, hrm. Sen nyt luulisi kyllä käyvän, mutta kun näistä ei koskaan tiedä. ...tai sitten se on tämä antibiootti. Kaikki on mahdollista.