Dilbert sai iltapäivällä välipalaksi 200 gr jauhettuja broilerin siipiä.

Dilbertin iltapala:

  • 400 g poron lihaa
  • 60 g puuroa (ohraa, kauraa, tattaria, amaranttia, quinoaa ja riisiä)
  • 80 g kasviksia (keit. kesäkurpitsaa, raakaa tuorekurkkua)
  • 60 g marjoja (mustikkaa, puolukkaa)
  • 1 rkl venhänalkioöljyä
  • 1 mitallinen Plaque off -jauhetta
  • 2 Lacto 7 -maitohappobakteeritablettia
  • 2 mitallista Bioglucosamiinia (nivelaine)
  • 12 ml B-vitamiinivalmistetta

Wilman iltapala:

  • 300 gr broilerin paistijauhelihaa
  • 30 gr mustikkaa
  • 30 gr puolukkaa
  • 60 gr kurkkua
  • 0,5 rkl kookosöljyä
  • 1 mitallinen Plaque off -jauhetta (vain iltaisin)
  • 1 Lacto 7 -maitohappobakteeritabletti
  • 1 tl Molkosan -heravalmistetta

..."tämä on ruokaa, josta kannattaa tapella", ajattelevat Wilma ja Dilbert. Pitkään aikaan meillä ei ole tuolla tavalla vahdittu kuppeja ja puolustettu niitä ja vikisty ruokaa odottaessa. Ja minä kun luulin, että puolukka ei kelpaa koirille!

Yöllä pata porisi ja valmistui pakastettavaksi puuroa ja kesäkurpitsasosetta.

Tätä puuroa en itse olisi aivan helposti mennyt syömään, mutta Dilbertille maistui lihan lisukkeena oikein hyvin ja ainakaan kukaan ei voi väittää, etteikö olisi monipuolista, kun sisältää 7 eri viljaa:

1244117636_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kypsennetyt kesäkurpitsat odottavat soseutusta:

1244117649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e