Jauheliha -makaroni-nakkikakku

-Keitä jauhelihaa ja makaronia isossa kattilassa.
Lisää jouukkoon vähän suolaa.
-Kaada seos kuumana kakun muotoiseen kulhoon ja anna jäähtyä.
-Irroita kakku vuoasta ja koristele se koiranraksuilla, -kekseillä, -suklaalla, tms. Voit myös laittaa kakkuun pystyyn halkaistuja nakkeja, lihapullia tai muita herkkuja, joita lemmikkisi rakastaa.
Raejuustoa ripottelemalla saa valkoisen värin, tavallisen juuston siivuista voi tehdä vaikka pienen ruusun "kakun" päälle
-Lisää halutessasi kynttilä hetkeksi kakun päälle.
- Leikkaa kakusta annoksia synttärisankarin ja vieraiden ruokakippoihin ja tarjoile.

Koiran synttärikakku

- Iso koiranruokatölkki (lihaa, kanaa ym.)
- leivänmuruja
- maitoa
- voileipäpikkelssiä
- kinkkupaisteijaa tms.
- eri muotoisia koirankeksejä

Kumoa liha tölkistä kulhoon ja sekoita hyvin leivänmurujen kanssa. Lisää hieman maitoa. Muokkaa kakun muotoiseksi. Aseta tarjoiluastialle.

Päällystä voileipäpikkelssillä. Pursota kinkkupasteijalla koirasi nimi kakun päälle. Koristele koirankekseillä. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka.

Maksalaatikkokakku

Kumoa kaupan maksalaatikko tarjottimelle. Päällystä kermaviilillä. Laita yhtä monta nakkia kakun päälle, kuin koiralla on vuosia ja nakin päähän sädetikut. Koristele koirankekseillä, nappuloilla, raejuustolla, juustoruusukkella, yms. Pursota kinkkupasteijalla.

Leipäkakku

pari paahtoleipäviipaletta, väliin maksapasteijaa ja kinkkusuikaleita. Päällytsettiin myös maksapasteijalla, reunoille kinkkusuikaleita ja päälle nakkikynttilät pystyyn.

Koiran kermakakku

Normaalin kakkupohjavähemmällä sokerillaväliin pistin jauhelihaa, päälle kermavaahtoa ilman sokeria. Koristele koiran kekseilla ym. nameilla.
Makoisia synttärihetkiä!