Eilen illalla Dilbert ja Wilma saivat elämänsä ensimmäiset kanansiivet. Dilbert on hotko ja nielee kaiken kokonaisena - Wilmassa on vähän samaa vikaa. Siksi syötimme siivet heille hiukan jäisinä ja kädestä. Wilmalla taisi mennä alas viidessä palassa. Dilbert repi siipeä tarmokkaasti kädestäni. En tiedä monessako palassa loppuviimeksi se meni alas, mutta Dilberttiä raivostutti se, että hän ei saanut siipeä kerralla kokonaan.

Yritimme eilen myös metsästää Turusta lemmikeille tarkoitettua pakastettua broilerijahelihaa, mikä on halvempaa kuin marketin hyllystä ostettu, mutta tällä kertaa ei löytynyt, joten jouduimme päätymään Citymarketin broilerin paistijauhelihaan niin että pärjäämme Wilman kanssa tiistaihin saakka. Dilbert sai riisinsä sekaan naudanjauhelihaa omasta pakastimesta. Mitä sen sijaan mukaan tarttui barffikaupasta, on kanansydämet ja -kaulat sekä siivet ja valkosipulirouhetta. Kovin paljoa ei ostettu, koska tiistaina tulee Lempimuonan auto.

Tällä hetkellä kokoamme tilausta, mitä tilaamme Lempimuonalta. Tilaus tulee olemaan broileripainotteinen Wilman takia: sisäelinseosta, jauhelihaa, luulihajauhelihaa, siipiä, kauloja, ja joitakin ravintolisiä. Dilbertille otan jotakin muutakin, että saadaan vähän vaihtelua. Dilbert ei ole allerginen millekään, joten hänen ei tarvitse tyytyä pelkkään kanaan.

Tänä iltana Kalle siirtää hänen vanhempiensa luota meille kesäksi lainalle tulevan kaappipakastimen meille.